hcce | Huls Computer Componenten Eibergen

Brother QL-820NWB beletteringsapparaat

WLAN, LAN, USB 2.0, Bluetooth

Brother QL-820NWB beletteringsapparaat
Brother QL-820NWB beletteringsapparaat
Brother QL-820NWB beletteringsapparaat
Brother QL-820NWB beletteringsapparaat
166.15 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeDB1356152
EAN
4977766771443
Fabrikantcode
QL-820NWB
Levertijd
nog niet bekend.
Print labels direct vanaf uw pc, Mac, smartphone of tablet via USB, de bekabelde netwerkaansluiting, Wi-Fi of Bluetooth. Of gebruik de stand-alone functie en kies en print een label dat eerder geüpload is naar het geheugen via het ingebouwde LCD scherm.

Met de speciale DK labelrol kunt u thermische labels in zwart en rood afdrukken, zonder dat er inkt aan te pas komt. U kunt tevens aangepaste labels tot 1 meter lang op het gewenste formaat printen. Met al deze opties kunt u er zeker van zijn dat dit de meest geavanceerde labelprinter is voor het kantoor.

Type
Beletteringsapparaat
EAN
4977766771443
Fabrikantcode
QL-820NWB
Aansluitingen
1x RJ-45, 1x USB-B 2.0
Interface
Bluetooth, WLAN
Emulaties
Raster, ESC/P, P-touch Template, ZPL (op aanvraag)
Display
LCD-scherm met achtergrondverlichting, 62 x 26 mm
Geheugen
Geïnstalleerd
6.144 MB
Printer
Printtechnologie
Soort
Thermische print

Printmethode
Thermische print

Karaktersets
255
Kenmerken
AirPrint
Overige informatie
Print labels zonder computer
De QL-820NWB beschikt over alle functies van een traditionele labelprinter. Ontwerp labels op uw desktop of laptop om deze vervolgens te printen. Daarnaast kunnen veelgebruikte labels worden opgeslagen op de labelprinter, zodat u deze zonder PC kunt selecteren via het LCD scherm en direct kunt afdrukken. U kunt ook de huidige datum en tijd afdrukken of de labelprinter een datum in de toekomst laten berekenen. Hierdoor is deze printer zeer geschikt voor het printen van labels voor verpakkingen van levensmiddelen en 'getest op/volgende test op' etiketten.

Brede range aan verbindingsmogelijkheden
Met USB, de bekabelde netwerkaansluiting, Wi-Fi en Bluetooth heeft u alle verbindingsopties die u nodig heeft. Met AirPrint en MFi certification (speciaal voor iPod/iPhone/iPad) bent u verzekerd van een uitstekende werking met Apple producten.

Printen vanaf PC, Mac, iOS en Android apparaten.
Met de meegeleverde P-touch Editor labelontwerp-software voor PC en Mac kunt u teksten, barcodes en kaders toevoegen aan uw labels. Of gebruik de gratis iPrint&Label app voor iOS en Android, waarmee u labels kunt ontwerpen en printen vanaf mobiele apparaten.

Printen vanuit Microsoft Office en databases
The P-touch Editor add-in voor Microsoft Office (alleen voor Windows) zorgt ervoor dat u met één klik data vanuit Word, Excel en Outlook kunt koppelen en printen. Het is tevens mogelijk om data vanuit een Excel of .csv bestand te importeren in P-touch Editor. Geef elk veld de juiste opmaak en positie om zodoende meerdere labels met hetzelfde format en design af te drukken. Ideaal voor het printen van adres-, product- en prijslabels.

Gebruiksvriendelijk ingebouwd LCD scherm
Kies via het grafische LCD scherm een van de opgeslagen labels in het geheugen van de printer, zodat u deze direct kunt afdrukken zonder tussenkomst van een computer.
Accessoires
Meegeleverd
USB-kabel
Gebruikershandleiding
DK-22251 Doorlopend tape: 62 mm - Thermisch papier - rood/zwart op wit(starterrol van 5 meter)
DK-11201 Voorgestanst label: 29 mm x 90 mm - Standaard adreslabel - wit (starterrol 100 labels)
AC Adapter(PA-AD-001A)
Afmeting
Apparaat
Breedte: 126 mm x Hoogte: 145 mm x Diepte/lengte: 234 mm
Gewicht
1,2 kg
Levertijd
nog niet bekend.