hcce | Huls Computer Componenten Eibergen

ASUS WS C422 SAGE/10G, socket 2066 moederbord

RAID, Gb-LAN, Sound, SSI-CEB

ASUS WS C422 SAGE/10G, socket 2066 moederbord
ASUS WS C422 SAGE/10G, socket 2066 moederbord
ASUS WS C422 SAGE/10G, socket 2066 moederbord
ASUS WS C422 SAGE/10G, socket 2066 moederbord
ASUS WS C422 SAGE/10G, socket 2066 moederbord
622.80 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeST1472100
De WS C422 Sage/10G ondersteunt serverniveau Intel Xeon W-serie processors om krachtige, geoptimaliseerde prestaties te leveren in ‘altijd-aan’ gebruiksscenario's. Ondersteuning voor Error Correcting Code (ECC) geheugen zorgt voor automatische detectie en reparatie van single-bit geheugenfouten, waardoor de kans op systeemcrashes en datacorruptie afneemt, om betrouwbare en responsieve werkstationprestaties te garanderen.

Met ingebouwde dubbele Intel 10GBASE-T netwerkmogelijkheden zorgt de WS C422 Sage/10G voor verhoogde datadoorvoer en verbeterde efficiency. Dit ondersteunt high-density, high-bandwidth en low-latency access-layer netwerken die nodig zijn voor extreem veeleisende toepassingen, zoals graphics of videoproductie.

Levertijd: nog niet bekend.
De WS C422 Sage/10G biedt plaats aan maximaal vier 2-slots videokaarten en ondersteunt zowel NVIDIA SLI en AMD CrossFireX 4-weg configuraties om multi-GPU-configuraties mogelijk te maken die het volledige vermogen van de nieuwste grafische technologieën benutten, waaronder NVIDIA Quadro. NVIDIA Quadro is de perfecte aanvulling op de WS C422 Sage/10G en levert de beste prestaties voor ontwerp, modellering, medisch onderzoek en verwerkingsintensieve simulatie- en renderingapplicaties.

De WS C422 Sage/10G beschikt over het ASUS Control Center (ACC), een gecentraliseerd en geïntegreerd IT-beheer platform voor het bewaken en controleren van zakelijke ASUS-producten, waaronder servers, werkstations en digital signage. ACC maakt BIOS-updates op afstand, bewaking van meerdere systemen via mobiele apparaten en software-updates en -verzending met één klik mogelijk, waardoor serverbeheer eenvoudiger wordt voor elke IT-infrastructuur.

De WS C422 Sage/10G is voorzien van dubbele on-board M.2- en U.2-slots met ondersteuning tot 32Gbps, waarvan één met verticaal ontwerp die 22110-lange SSD's ondersteunt om de gebruikte ruimte te beperken.

De USB 3.1-aansluiting op het frontpaneel van de WS C422 Sage/10G is klaar voor volgende-generatie pc-behuizingen en apparaten. Met achterwaarts compatibele USB 3.1 Gen 2 Type-A en omkeerbare USB 3.1 Gen 2 Type-C poorten ervaart u ultieme aansluitflexibiliteit en razendsnelle gegevensoverdrachten tot 10Gbps.

SafeSlot is het opnieuw door ASUS uitgevonden PCIe-slot, ontworpen om superieure retentie en schuifspanningsweerstand te bieden. Vervaardigd in een enkele stap, met behulp van een nieuw invoegmal-proces, voorziet SafeSlot de sleuf van verstevigend metaal. Het resultaat is een inherent sterkere sleuf, die vervolgens stevig wordt verankerd aan de printplaat door middel van extra soldeerpunten.

Intel Virtual RAID on CPU (VROC) rekent af met PCH-gebaseerde RAID-arrays die worden beperkt door de 32Gbps bottleneck van de DMI-bus, zodat je CPU PCIe-lanes kunt gebruiken om een opstartbare RAID-array te configureren die data op waanzinnige snelheden kan doorvoeren.

De WS C422 Sage/10G biedt volledige ondersteuning voor een ThunderboltEX 3-kaart. Een Intel®-gecertificeerde Thunderbolt 3 uitbreidingskaart maakt adembenemende bi-directionele snelheden tot 40Gbps mogelijk via een enkele kabel - tot 4x sneller dan andere pc-gegevensoverdrachtsprotocollen. Buiten pure bandbreedte ondersteunt de Thunderbolt 3 ook het in serie schakelen van maximaal zes apparaten, met gebruik van een omkeerbare Type C-connector voor compatibiliteit met de nieuwste USB 3.1 Gen 2 Type-C apparaten. Ook voldoet het aan de USB Power Delivery-specificaties, voor snel en met hoog vermogen opladen tot 36W.