hcce | Huls Computer Componenten Eibergen

SilverStone SATA-Kabel SST-CP11

blauw

SilverStone SATA-Kabel SST-CP11
SilverStone SATA-Kabel SST-CP11
7.80 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeSH1486042
Voor veel enthousiaste gebruikers is het een grote hindernis bij het installeren of upgraden van hun grafische kaart om te ontdekken dat de grafische kaart de SATA-connectoren op hun moederbord blokkeert. Incidenten zoals hier beschreven komen nog steeds voor, omdat het idee dat gebruikers van krachtige grafische kaarten niet alle SATA-connectoren gebruiken en gebruikers van meerdere SATA-schijven geen lange grafische kaarten nodig hebben, wijdverspreid is.
Bij SilverStone hebben de ontwerpers de uitdaging aangenomen om een kabel te ontwerpen die toegang geeft tot de SATA-connectoren, zelfs als er een grote grafische kaart wordt gebruikt. Na maanden van intensief onderzoek en ontwikkeling is de CP11, een revolutionaire SATA-kabel, voltooid. Het heeft een extreem smal verbindingsprofiel dat nauwelijks breder is dan de connectoren op het moederbord. Dit maakt het gebruik van de meeste grafische kaarten mogelijk.
Voor de CP11-kabel werden dunne draden gebruikt, die tot de grenzen van de SATA-standaard gaan en tegelijkertijd echter geen negatieve invloed hebben op de gegevensoverdracht en de bandbreedtebeveiliging door het gebruik van materialen van de hoogste kwaliteit. De kabel is zo dun dat hij gemakkelijk tussen de SATA-connectoren en het moederbord kan worden gelegd. Als je SATA-poorten wilt gebruiken die oorspronkelijk geblokkeerd waren, of de grafische kaart wilt verbeteren zonder SATA-poorten op te offeren, is de CP11 de best mogelijke oplossing.

Type
Kabel
Kleur
blauw
EAN
4710007220634
Fabrikantcode
SST-CP11
Toepassing
Voor het aansluiten van SATA-harddisks, -SSD's of -schijfstations op het moederbord
Soort kabel
Dataoverdracht
Aansluiting
van
1x 7-pins SATA (male)

naar
1x 7-pins SATA (male)
Eigenschappen
intern
Uitvoering
Standaard
Kenmerken
Ultradunne vormgeving, extreem smalle verbindingen
Kabellengte
30 cm
Levertijd
Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen in huis.