hcce | Huls Computer Componenten Eibergen

WD Black P10 Game Drive, 5 TB externe Harde schijf

Zwart, WDBA3A0050BBK-WESN, USB 3.2 Gen 1

WD Black P10 Game Drive, 5 TB externe Harde schijf
WD Black P10 Game Drive, 5 TB externe Harde schijf
WD Black P10 Game Drive, 5 TB externe Harde schijf
WD Black P10 Game Drive, 5 TB externe Harde schijf
115.45 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeWD1577663
De WD_BLACK P10 Game Drive is dé draagbare opslag voor je felbegeerde gamecollectie en biedt de tools voor prestatieverbetering voor je console of pc die je nodig hebt om de concurrentie voor te blijven. De externe harde schijf van topkwaliteit heeft een capaciteit van 5 TB en een USB 3.2 Gen 1 Interface.
BLACK P10 Game Drive is speciaal gebouwd voor gamers die het potentieel van hun console of pc willen vergroten door hun gamebibliotheek op te slaan in een draagbaar formaat. Nu kun je, met de WD_BLACK P10 Game Drive, je game precies zo spelen als jij dat wilt.

De naamgeving van USB 3.0 is door USB Implementers Forum (USB-IF) veranderd naar USB 3.2 Gen 1. Het is dus mogelijk dat op sommige plaatsen de oude en nieuwe benaming door elkaar gebruikt worden.
In de specificaties zal de theoretische snelheid worden vermeld in plaats van de generatie.
USB 3.2 Gen 1 wordt dan bijvoorbeeld USB 3.2 (5 Gbit/s).

voor 18.00 uur besteld, morgen in huis.
Type
Harde schijf
Kleur
Zwart
EAN
0718037870984
Fabrikantcode
WDBA3A0050BBK-WESN
Serie
Black P10 Game Drive
Bouwvorm
2,5 inch, externe harde schijf
Capaciteit
5 TB
Interne interface
SATA
Interface
1x Micro-USB-B 3.2 Gen 1 (5 Gbit/s)

De naam USB 3.2 (5 Gbit/s) is de nieuwe benaming van USB 3.1 Gen 1 en USB 3.0.
Overdrachtsnelheid
Lezen
140 MB/s
Kenmerken
Compatibiliteit:
Playstation 4 Pro of PS4 met systeemsoftware versie 4.50 of hoger
Xbox One
Windows 8.1, 10
macOS 10.11+
Overige Informatie
Breid je rijk uit
Als je gamebibliotheek groeit, heb je ruimte nodig om nieuwe schatten op te slaan en tegelijkertijd oude favorieten te bewaren. De WD_BLACK P10 Game Drive biedt die ruimte waar jij je games kunt opslaan, zodat je geen concessies hoeft te doen en geen games van je console of pc hoeft te verwijderen om ruimte te maken voor nieuwe titels.

Waar je ook gaat, je games gaan mee
Ga snel aan de slag met je games, waar je ook bent. Het comfortabele, draagbare en uiterst duurzame formaat van de WD_BLACK P10 Game Drive stelt je in staat je bibliotheek overal mee naartoe te nemen. Simpelweg aansluiten en aanmelden zodat je meteen klaar bent om elke gewenste game in je collectie te spelen.

Gebouwd voor kwaliteit
Elk aspect van de WD_BLACK is speciaal ontworpen om je gameniveau te verhogen, wat je ook speelt. Met snelheden tot 140 MB/s, tilt de WD_BLACK P10 Game Drive je console of pc naar nieuwe prestatieniveaus, waardoor je geheel naar eigen wens en zonder beperkingen kunt spelen.

Ons erfgoed leeft voort
Gamers vertrouwen de beproefde WD_BLACK met hun levens (en saves). WD`s missie met de WD_BLACK is simpel: een merk dat er speciaal is om je games op te slaan en te verbeteren. Je WD_BLACK P10 Game Drive biedt betrouwbaarheid, geoptimaliseerde snelheidsboosts en uitbreidingsmogelijkheden, zodat je er zeker van kunt zijn dat het je steeds terzijde zal staan bij je zoektocht naar grootse prestaties bij je videogames.

Win zonder zorgen
De WD_BLACK kent zijn weerga niet als het aankomt op uitbreiding van de opslagcapaciteit en prestaties. De WD_BLACK P10 Game Drive, die speciaal is gebouwd voor gamers, verleent je console of pc de vertrouwde, betrouwbare extra prestatieboost en capaciteit die je nodig hebt, zodat je je minder zorgen hoeft te maken over je hardware en meer tijd kunt besteden aan winnen.
Accessoires
Meegeleverd
Snelstartgids, USB Type-A naar USB Micro-B kabel
Afmetingen
Breedte: 88 mm x Hoogte: 20,8 mm x Diepte/lengte: 118 mm
Gewicht
230 gram
Levertijd
Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen in huis.