hcce | Huls Computer Componenten Eibergen

EKWB EK-Quantum Vector TUF RTX 3080/3090 D-RGB - Nickel +

Plexi waterkoeling, nikkel

EKWB EK-Quantum Vector TUF RTX 3080/3090 D-RGB - Nickel +
EKWB EK-Quantum Vector TUF RTX 3080/3090 D-RGB - Nickel +
EKWB EK-Quantum Vector TUF RTX 3080/3090 D-RGB - Nickel +
166.85 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeHB1679662
De EK-Quantum Vector TUF RTX 3080/3090 D-RGB is een tweede generatie Vector GPU-waterblok van de EK Quantum Line dat is ontwikkeld voor ASUS TUF RTX 3080 en 3090 grafische kaarten op basis van de nieuwste NVIDIA Ampere architectuur. Het EK Quantum Vector TUF 3080/3090 D-RGB waterblok is compatibel met TUF RTX 3080 en 3090 grafische kaarten.

EAN
3831109832608
Levertijd
voor 18.00 uur besteld, morgen in huis.
Het Vectorwaterblok koelt actief de GPU, VRAM (op het frontpaneel), MOSFET's en spoelen in de VRM (spanningsregelmodule). Het waterblok maakt contact met elke individuele inductor in het VRM-gebied om een potentiële drijver van de spoel te onderdrukken. Deze nieuw ontwikkelde waterblokken hebben geoptimaliseerde stromingspaden die de hydrodynamische instabiliteit en turbulentie (dode hoeken) binnenin verminderen. Bovendien maakt dit ontwerp het mogelijk om de koperen koelplaat over bijna de gehele lengte van de printplaat te verlengen.

EK-Quantum Vector serie waterblokken maken gebruik van een open split-flow koelmotor ontwerp dat de superieure oplossing voor GPU waterblokken heeft bewezen. Het heeft een lage hydraulische doorstroombeperking, wat betekent dat het kan worden gebruikt met zwakkere waterpompen of met pompen die op lage toerentallen draaien en toch piekprestaties leveren. De geometrie van de sproeierplaat en de lamellenstructuur is geoptimaliseerd voor een gelijkmatige stromingsverdeling met minimale verliezen en optimale prestaties in elke richting van de koelvloeistofstroom. De lamellenopstelling is voorzien van 25 microvinnen met 0,6 mm brede microkanalen die zorgen voor optimale koelprestaties zonder onnodige stromingsbeperkingen of risico op verstopping.

De basis van het blok is CNC-gefreesd uit vernikkeld elektrolytisch koper, terwijl de bovenkant CNC-gefreesd is uit acrylmateriaal. Deze 2de generatie Vector GPU waterblokken hebben ook acryl materiaal connectoren om te passen bij de top cover. De waterdichte afdichting wordt verzorgd door hoogwaardige EPDM O-ringen, terwijl messing afstandhouders voorgemonteerd zijn voor een veilig en eenvoudig installatieproces. Het esthetische hoekeindstuk herbergt de adresseerbare D-RGB-LED's. Dit waterblok heeft in totaal zes individueel adresseerbare RGB-LED's en is compatibel met de gangbare RGB-synchronisatietechnologieën van alle grote moederbordfabrikanten.

Type
Waterkoeling
Kleur
nikkel
EAN
3831109832608
Serie
EK-Quantum
Soort
Videokaartkoeler
Gebruik
TUF RTX 3080 en 3090 Grafische kaarten
Uitrusting
Koelpasta/-pad, LED-verlichting
LED-verlichting
Ja, adresseerbare RGB-header

Kleur
RGB
RGB-standaard
AURA sync, Mystic Light, RGB fusion, RGB-LED
Materiaal
Acryl, vernikkeld koper
Overige informatie
De pijlmarkering op de 3-pins D-RGB LED-connector moet overeenkomen met de +5V-markering op de D-RGB (adresseerbare) header. EK raadt aan een backplate aan te schaffen, vooral voor de 3090 modellen grafische kaarten. De backplate verbetert de algemene esthetiek van de grafische kaarten en zorgt ook voor extra passieve koeling van de GPU-kern, het VRAM op de 3090-kaarten en de achterkant van het VRM-gedeelte van het printplaatje.
Accessoires
Meegeleverd
Montagemechanisme met schroefbare messing afstandhouders, benodigde bevestigingsschroeven, moeren en ringen, 2x vernikkelde messing G1/4" pluggen, multi-inbussleutel (6mm, 8mm, 9mm), thermische pads, thermisch vet EK-TIM Ectotherm (1g)
Afmeting (BxHxD)
Totaal
Hoogte: 148 mm x Lengte: 267 mm
Levertijd
Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen in huis.