hcce | Huls Computer Componenten Eibergen

Creative Sound Blaster Z SE geluidskaart

PCIe

Creative Sound Blaster Z SE geluidskaart
Creative Sound Blaster Z SE geluidskaart
Creative Sound Blaster Z SE geluidskaart
Creative Sound Blaster Z SE geluidskaart
Creative Sound Blaster Z SE geluidskaart
Creative Sound Blaster Z SE geluidskaart
Creative Sound Blaster Z SE geluidskaart
91.50 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeNO1647505
De Creative Sound Blaster Z SE is een hoogwaardige PCI-e geluidskaart voor gaming en entertainment en DAC. Het is verder een Speciale Editie van de krachtige Z-serie Sound Blaster-geluidskaarten serie en heeft nieuwe functies voor ultiem audioplezier! Het apparaat beschikt over dezelfde hoogwaardige audiospecificaties die zijn voorganger populair heeft gemaakt en is bovendien verbeterd met akoestische gamingprofielen en EQ-presets voor microfoons om je optimaal gaming- en entertainmentplezier te bieden.

Type
Geluidskaart
EAN
5390660193972
Fabrikantcode
70SB150000004
Insteekplaats
PCIe x1
Besturingssysteem
Ondersteunt
Windows 7, Windows 8, Windows 10
Aansluiting
Line-out
4

Line-in
1

Digitaal-in (optisch)
1

Digitaal-uit (optisch)
1
Geluiddetails
D/A-converter
Bit
24


kHz
96

Soundchip
Sound Core3D

Surround
5.1 Discrete (Luidsprekers), 7.1 Virtual (Koptelefoons)
Overige informatie
Onderdelen voor de audioliefhebber
Geniet van superieure audiokwaliteit via aanwezige, externe digitaal-naar-analoog-converters (DAC's) voor een SNR van 116 dB, condensators van topklasse en vergulde I/O-aansluitingen.

Sound Core3D-audioprocessor
Sound Core3D is een hoogwaardige audio- en spraakprocessor voor versnellende geavanceerde audio- en spraaktechnologieën. Creative heeft de quad-core Sound Core3D™-audioprocessor ontworpen om de verwerking van SBX Pro Studio Pro™- en CrystalVoice™-effecten bij de primaire CPU weg te halen.
Dit verbetert je gamingervaring met snellere framerates en een audio- en spraakkwaliteit van superieure klasse.

Onberispelijke geluidsopnamen met zeer lage latentie
Geniet van een verminderde latentie met de Audio Stream Input/Output (ASIO) drivers. Dit maakt de Sound Blaster Z de perfecte oplossing voor audio-opnamen van hoge kwaliteit met lage latentie.

Haal het beste uit je gamingheadset
Creative Sound Blaster Z SE wordt geleverd met een koptelefoonversterker die koptelefoons van studiokwaliteit tot 600Ω probleemloos aanstuurt.

Vooraf afgestemde koptelefoon EQ-presets
De lijst met koptelefoonprofielen is uitgebreid met de nieuwste modellen zoals de Sennheiser HD 280 Pro, Corsair HS50 en Philips Fidelio X2HR. Je bent zo verzekert van een geoptimaliseerde luisterervaring met de Sound Blaster Z SE.

Sound Blaster's SBX-gamingprofielen
Vernieuwde SBX-gameprofielen voor populaire gametitels zoals Apex Legends, Fortnite, Overwatch en PlayerUnknown's Battlegrounds zijn speciaal afgesteld en geoptimaliseerd om elke game optimaal te laten klinken.

Ervaar de kracht van meeslepende surround-geluid tijdens het gamen
Naast de Surround Virtualization-audiotechnologie van Sound Blaster, ondersteunt de Sound Blaster Z SE nu tot 7.1 virtuele surround op luidsprekers en koptelefoons naast discrete 5.1 op luidsprekers.
Dolby® Digital Live en DTS Connect: Sluit je decoder of thuistheatersysteem aan via een enkele kabel voor een meeslepend 5.1 surroundgeluid uit elke bron.

Presets voor microfoon-equalizer
Met presets voor microfoonequalizer kun je de communicatiekwaliteit verbeteren en duidelijk gehoord worden. De Microfoon EQ is beschikbaar via de Sound Blaster Command-software en compenseert voor de ingebouwde microfoon van je headset om de tonaliteit te verzachten, om natuurlijker en rijker te klinken, om middentonen te verhogen en om de vocale helderheid te verbeteren.

Sound Blaster Command-software
Maak gebruik van de volledige suite van Sound Blaster's toonaangevende audioverwerkingstechnologieën, waaronder 7.1 Surround voor een ongelooflijke geluidservaring, Crystallizer die het dynamisch bereik van audio verbetert of Bass die zorgt indringende lage tonen. Alle verbeteringen zijn aanpasbaar vanuit de Sound Blaster Command-softwaresuite op de pc.
Accessoires
Meegeleverd
Snelstartgids
Levertijd
Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen in huis.