hcce | Huls Computer Componenten Eibergen

Creative Sound Blaster AE-9PE geluidskaart

Grijs

Creative Sound Blaster AE-9PE geluidskaart
Creative Sound Blaster AE-9PE geluidskaart
Creative Sound Blaster AE-9PE geluidskaart
Creative Sound Blaster AE-9PE geluidskaart
Creative Sound Blaster AE-9PE geluidskaart
Creative Sound Blaster AE-9PE geluidskaart
275.30 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeSG1583784
De Creative Sound Blaster AE-9PE is een PCI-e geluidskaart die de allernieuwste audiotechnologie gecombineerd met bijna 30 jaar ervaring, zodat jij onberispelijke audio kan ervaren met 129 dB DNR en 32-bits 384 kHz-weergave van de hi-res ESS SABRE-klasse 9038 reference DAC.


De Creative Sound Blaster AE-9PE is een PCI-e geluidskaart die de allernieuwste audiotechnologie gecombineerd met bijna 30 jaar ervaring, zodat jij onberispelijke audio kan ervaren met 129 dB DNR en 32-bits 384 kHz-weergave van de hi-res ESS SABRE-klasse 9038 reference DAC. De geluidskaart heeft Sound Blaster's eigen Xamp volledig Discrete Headphone Bi-Amplifier met ondersteuning voor hoofdtelefoons tot 600Ω en een ultra-lage 1Ω hoofdtelefoonuitgangsimpedantie voor gevoelige in-ear monitors.
Het beschikt ook over diverse verwerkingstechnologieën - zoals Sound Blaster's eigen Acoustic Engine, Dolby Digital Live en DTS Connect-codering - evenals een handige en krachtige Audio Control Module.

De Audio Control Module stelt je in staat audio-instellingen met gemak te beheren. Met de grote multifunctionele bedieningsknop kun je het volume regelen en schakelen tussen hoofdtelefoon en luidsprekers. Gebruikers van diverse soorten hoofdtelefoons zullen genieten van de handige knop waarmee kan worden geschakeld tussen normale hoofdtelefoons, high-gain hoofdtelefoons of in-ear hoofdtelefoons. Met de SBX-knop is het mogelijk de Sound Blaster-verwerking in- en uit te schakelen. Dankzij het grote LED-display kan het volume van de hoofdtelefoon of de luidspreker eenvoudig worden gelezen.

Type
Geluidskaart
Kleur
Grijs
EAN
5390660192920
Fabrikantcode
70SB178000001
Insteekplaats
PCIe x1 Versie 3.0
Besturingssysteem
Ondersteunt
Windows 7, Windows 8, Windows 10
Aansluiting
Line-out
2

Digitaal-in (optisch)
1

Digitaal-uit (optisch)
1

Cinch
2
Geluiddetails
Soundchip
DAC 9038 ESS SABRE

DAC geluidsterkte
129 dB(A)

ADC geluidsterkte
123 dB(A)
Hoofdtelefoonversterker
Uitgangsimpedantie
1 Ω

Hoofdtelefoonimpedantie
Van
16 Ω


Tot
600 Ω
Overige informatie
Een feest voor je oren
De Sound Blaster AE-9PE is vervaardigd met de allerbeste componenten om een zuivere, gedetailleerde geluidskwaliteit te leveren die zelfs de meest veeleisende audioliefhebber tevreden zal stellen.
Het hart van de Sound Blaster AE-9PE is de hoogwaardige hi-res ESS SABRE-klasse 9038 DAC. Deze levert een ultrahoge DNR van 129 dB, 32-bit 384 kHz-weergave via PCM, DSD64 en een ongelooflijk lage totale harmonische vervorming van -120 dB (0,0001%).

Krachtig geluid rondom
De Sound Blaster AE-9PE ondersteunt discrete 5.1 surround-kanalen en tot 7.1 virtuele surround-kanalen. De geluidskaart wordt geleverd met Sound Blaster's Surround-technologie die de beste virtuele surround sound-ervaring op de markt biedt. De technologie kan volledig naar voorkeur worden aangepast of geheel worden uitgeschakeld.

Ondersteunt Scout Mode
De Sound Blaster AE-9PE wordt geleverd met Scout Mode, een technologie die belangrijke in-game audio-effecten verbetert, zoals hoorbare voetstappen en wapengekletter. Dit betekent dat je de locatie van tegenstanders kunt bepalen en hun bewegingen kunt anticiperen voordat ze weten waar je bent.

Kracht binnen handbereik
Veel van de krachtige functies van de Sound Blaster AE-9PE, zoals de ongelooflijke Xamp, bevinden zich in de Audio Controle Module die op je tafel of bureau staat. De module ondersteunt ook dynamische/fantoomgevoede condensatormicrofoons, perfect voor professionele content designers en streamers.
Accessoires
Meegeleverd
Audio Control Module, snelstartgids, garantieblad, 2 x stereo naar RCA-kabels, 1 x optische TOSLINK-kabel
Afmetingen
Breedte: 127 mm x Hoogte: 22 mm x Diepte/lengte: 178 mm
Gewicht
230 gram
Levertijd
Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen in huis.