Voorwaarden


No-nonsense voorwaarden van HCCE

Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW.

De artikelen in de catalogus worden zeer regelmatig bijgewerkt. Het kan echter voorkomen dat de prijs van een artikel in de tussentijd is gewijzigd of dat een artikel niet langer meer leverbaar is. Indien U reeds via iDeal hebt betaald en het artikel is onverhoopt niet meer leverbaar storten wij de betaling de zelfde dag als het op onze rekening staat retour naar uw rekening. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend, De prijzen en levertijden zijn nimmer bindend.

Wij proberen alle bestellingen welke voor 18.00 op werkdagen besteld zijn, de volgende werkdag af te leveren mits op voorraad, en binnen Nederland met uitzondering van de (wadden eilanden), en andere EU landen dit is afhankelijk van onze vervoerder.

Wanneer de prijs van een artikel inmiddels hoger is geworden, dan zullen wij U een nieuwe offerte toesturen, waarin deze prijswijziging is verwerkt. U kunt dan opnieuw beslissen of u dit artikel wilt bestellen, zo niet wordt het eventuele betaalde bedrag per direct terug gestort op Uw rekening. Indien een product goedkoper is geworden ten tijde van bestellen en dit nog niet was aangepast in onze web-shop, storten wij het teveel betaalde bedrag per direct terug op Uw rekening.
Ook al is veel aandacht besteed aan het bieden van juiste informatie, het kan voorkomen dat een artikel omschrijving niet juist is of dat een artikel in een verkeerde groep wordt aangeboden. Wij stellen het op prijs als u ons op dergelijke fouten wijst. U kunt geen rechten ontlenen aan deze fouten cq typefouten.

Wanneer een artikel onverhoopt niet meer leverbaar is, maar staat nog wel in onze webwinkel vermeld, kunnen hier geen rechten aan worden verleend, en zal een evemtuele betaling van het bestelde product per direct worden terug geboekt op Uw rekening.

Bij voorkeur geen telefonische levertijd opvragen, altijd per email onder vermelding van de artikelcode dit om mis communicatie werderzijds te voorkomen.

Een bestelling afhalen is uiteraard mogelijk echter alleen op afspraak i.v.m. aanwezigheid van maandag t/m zaterdag van 10.00 uur tot 21.00 uur.