hcce | Huls Computer Componenten Eibergen

Sharkoon ELITE SHARK CA300H big tower behuizing

Zwart, 2x USB-A 3.2 (5 Gbit/s), USB-C 3.2 (10 Gbit/s), 2x Audio, Window-kit

Sharkoon ELITE SHARK CA300H big tower behuizing
Sharkoon ELITE SHARK CA300H big tower behuizing
Sharkoon ELITE SHARK CA300H big tower behuizing
Sharkoon ELITE SHARK CA300H big tower behuizing
Sharkoon ELITE SHARK CA300H big tower behuizing
Sharkoon ELITE SHARK CA300H big tower behuizing
Sharkoon ELITE SHARK CA300H big tower behuizing
Sharkoon ELITE SHARK CA300H big tower behuizing
Sharkoon ELITE SHARK CA300H big tower behuizing
153.25 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeTD1630661
Met zijn indrukwekkende design, uitgekiende lay-out en fraaie frontpaneel is de zwarte ELITE SHARK CA300H een echte blikvanger in elke game- of studeerkamer. De zijpanelen van gehard glas bieden een inkijkje in het opgeruimde binnenwerk van de behuizing. Het RGB-verlichte aansluitingspaneel aan de zijkant van de behuizing sluit naadloos aan op de indrukwekkend ogende ledverlichting. En dankzij de parallelle openingen in het stalen frontpaneel komt het kleurrijke licht van de RGB-ledfans helemaal tot zijn recht.

Type
Big Tower behuizing
Kleur
Zwart
EAN
4044951030156
Bouwvorm
Big-Tower
Moederbord vormfactor
E-ATX
Materiaal
2x Gehard glas
Window kit
Ja
Mesh-Front
Ja
Interne afmetingen
Lengte grafische kaart
Maximaal: 425 mm

Hoogte CPU koeler
Maximaal: 165 mm

Voeding type
ATX

Lengte voeding
Maximaal: 240 mm
Drive bays
3,5"
intern
4 stuk(s)

2,5"
intern
3 stuk(s)


2,5" in 3,5" intern
4 stuk(s)
Slotopeningen
Full-size slots
8 stuk(s)
Frontaansluitingen
2x Audio, 2x USB-A 3.2 Gen 1 (5 Gbps), 1x USB-C 3.2 Gen 2 (10 Gbps)

De naam USB 3.2 (5 Gbit/s) is de nieuwe benaming van USB 3.1 Gen 1 en USB 3.0.

De naam USB 3.2 (10 Gbit/s) is de nieuwe benaming van USB 3.1 Gen 2 en USB 3.1.
Voorzijde
3x 120 mm ARGB fans geïnstalleerd, plaats voor 3x 140 mm fans.
Achterzijde
1x 120 mm ARGB fan geïnstalleerd.
Bijzonderheden
Plaats voor 3x 120 mm of 2x 140 mm fans aan de bovenkant.
Verwijderbaar stoffilter.
Pomphouder voor waterkoeling.
Kabelmanagementsysteem.
Verlichting
Ja, RGB
RGB aansluiting
adresseerbare RGB-header
RGB standaard
AURA sync, Mystic Light, RGB fusion, RGB-LED
Waterkoeling ondersteuning
Ja

Ondersteunde radiatoren
Voorkant: 120, 140, 240, 280, 360, 420mm
Achterkant: 120mm
Bovenkant: 120, 140, 240, 280, 360mm
Overige informatie
Behuizing met indrukwekkend design.
Met zijn geometrische design en de drie RGB-ledfans die erdoorheen schijnen, springt het opvallende frontpaneel van de CA300H meteen in het oog. De zijpanelen van gehard glas bieden een inkijkje in het opgeruimde binnenwerk dat extra wordt verlicht door een vierde RGB-ledfan achter in de behuizing. Voor unieke lichteffecten zijn de leds van alle geïnstalleerde fans individueel te bedienen via de software van compatibele moederborden die voorzien zijn van een 5V-D-coded-G- of 5V-D-G-aansluiting. Materialen van hoge kwaliteit, zoals het geperforeerde bovenpaneel van stevig metaal, dragen eveneens bij aan het elegante uiterlijk van de behuizing.

I/O-controlepaneel met rgb-verlichting.
Op de toch al indrukwekkende voorkant van de CA300H is een speciaal detail te vinden. In plaats van het I/O-paneel boven op de behuizing te plaatsen, zoals gebruikelijk, hebben we het aan de zijkant geplaatst. Knoppen en aansluitingen zijn nu bijzonder eenvoudig te bereiken als de behuizing op een tafel staat. Naast de gebruikelijke audio- en usb-poorten, hebben we de CA300H-behuizing ook voorzien van een usb-type C-aansluiting. Om het helemaal af te maken, heeft het I/O-paneel aan de zijkant ook nog zijn eigen rgb-verlichting.

Constante luchtdoorstroom voor onbeperkte kracht.
Drie voorgeïnstalleerde RGB-ledfans van 120 mm aan de voorkant en één aan de achterkant voorzien de CA300H van een constante luchtdoorstroom. Het voorpaneel is voorzien van een rooster, zodat er meer dan genoeg lucht door de behuizing kan stromen. De bovenkant van de behuizing biedt zelfs een volledige opening voor fans en radiatoren en is voorzien van een geperforeerde afdekking. De drie RGB-ledfans van 120 mm voorin kunnen desgewenst worden vervangen door grotere modellen van 140 mm. Daarnaast kan er voorin een radiator van maximaal 420 mm worden geïnstalleerd, terwijl er boven in de behuizing plaats is voor een radiator van maximaal 360 mm.

Presenteer je premium componenten in stijl.
Hardware die is ingebouwd in een ELITE SHARK-behuizing verdient het om gezien te worden. Daarom hebben we de CA300H voorzien van twee zijpanelen van gehard glas. Het linkerpaneel biedt een volledige inkijk in het binnenste van de behuizing, zodat geïnstalleerde componenten perfect kunnen worden gepresenteerd. Het onderste deel van het geharde glas in het rechterpaneel is voorzien van een zwarte tint, zodat het visuele effect van de behuizing niet verpest wordt door de componenten in de voedingstunnel. Ssd's met rgb-elementen of imposante harddisks komen hier tot hun recht. Je hoeft niet bang te zijn dat je kabels in de knoop raken: Je kunt de bekabeling eenvoudig aan het oog onttrekken dankzij het ruime kabelcompartiment, dat je kunt openen en sluiten, en een verplaatsbare kabelafdekking. Om te voorkomen dat er onnodige elementen te zien zijn, zitten er geen schroeven in het oppervlak van de zijpanelen of aan de achterkant van de behuizing, en zijn ze in een paar eenvoudige stappen snel en simpel aan de behuizing te bevestigen.

Grote, stevige toren met zeeën van ruimte.
De CA300H sluit geen compromissen als het gaat om het bieden van voldoende ruimte voor pc-configuraties van hoge kwaliteit. De binnenkant is zeer ruim en heeft een goed doordachte lay-out om complexe systemen te ondersteunen. Binnenin is er meer dan genoeg ruimte voor grote grafische kaarten met een lengte tot 42,5 cm, voedingen met een lengte tot 24 cm en cpu-koelers met een hoogte tot 16,5 cm. Er kunnen maximaal zeven 2,5"- of vier 3,5"-drives worden geïnstalleerd in de stevige behuizing.
Accessoires
Meegeleverd
Accessoires set, handleiding
Afmetingen
Breedte: 235 mm x Hoogte: 520 mm x Lengte: 505 mm
Gewicht
14,7 kg
Levertijd
Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen in huis.