Home     Synology DS115, NAS
Synology DS115, NAS

Synology DS115, NAS


zwart, USB 3.0, eSATA


€ 157.78

Artikelcode: SWT3LNL035

Synology DS115, NAS


  • Productinformatie

De DS115 is ontworpen voor thuis en kleine kantoren en is een compacte 1-bay NAS-server die uw digitale leven leuker en productiever maakt. Bied uzelf de mogelijkheid bestanden te delen, streamen en synchroniseren met iedereen die u wilt, waar u ook bent. De DS115 is uitgerust met een dual-core CPU en levert betere rekenkracht en gegevensoverdracht vergeleken met z'n voorganger. Geniet van snelle gegevensoverdracht, snelle toegang tot mediabestanden en soepelere cloudsynchronisatie.

De DS115 beschikt over een USB 3.0-poort om verschillende soorten externe opslagapparaten te kunnen aansluiten en tegelijkertijd hogere en efficiënte bestandsoverdrachtsnelheden te verzekeren. Ondersteuning voor USB 3.0 dat overdrachtsnelheden haalt tot 5 Gbps en 10 keer sneller is dan USB 2.0, wat betekent dat er heel wat minder tijd nodig is om gegevens over te dragen naar harde schijven en minder stroom wordt verbruikt.

DS115 biedt u een centraal platform om uw foto-, muziek- en videocollecties te organiseren, back-uppen en delen. Met een gestroomlijnde en strakke interface kunt u met de Synology-pakketten - Photo Station, Audio Station en Video Station - moeiteloos een entertainmenthub bouwen. Omdat alles wordt opgeslagen op de DS115 kunt u genieten van meer aanpasbare ordening van de inhoud, en zonder extra maandelijkse kosten voor opslag. Beter nog, uw digitale collecties kunnen via een eenvoudige link met anderen worden gedeeld.

DS115 is zeer compatibel met andere apparaten, zodat u kunt genieten van digitale content en deze delen met de apparaten die u al hebt: computers, mobiele apparaten, tv's, DLNA-apparaten en stereo-installaties. Synology biedt de nieuwste ondersteuning voor tv-streaming, waaronder Samsung TV, Roku-spelers, Apple TV en Google Chromecast, wat betekent dat u digitale content die op uw DS115 is opgeslagen moeiteloos kunt streamen naar uw breedbeeld-tv.
Op werkdagen voor 12.00 uur besteld, morgen in huis.