Home     Dell Mini DisplayPort naar DVI adapter
Dell Mini DisplayPort naar DVI adapter

Dell Mini DisplayPort naar DVI adapter


Dell Mini DisplayPort naar DVI adapter


Zwart


Gebruik: Adapter
Aansluitingen: 1x mini DisplayPort (male) op 1x DVD-D (female)
Uitvoeing: extern

€ 19.40


Artikelcode: DL1301038

  • Productinformatie

Met de Dell Mini DisplayPort-naar-DVI (Single Link) adapter kunt u video's en films bekijken vanaf elke desktop of laptop met een Mini DisplayPort-videouitgang op een groot aantal verschillende DVI-D-compatibele beeldschermen. Deze veelzijdige adapter voldoet aan de DisplayPort-specificaties versie 1.1a en ondersteunt een video-resolutie van tot 1.920 x 1.200 pixels en staat garant voor een hoogwaardige kijkervaring op elk beeldscherm, van monitor tot projector.

Type
Adapter
Kleur
Zwart
EAN
5397063212927
Fabrikantcode
470-13628
Toepassing
Adapter
Soort kabel
Video
Aansluiting
van
1x mini DisplayPort (male)

naar
1x DVI-D (female)
Eigenschappen
Adapter, extern
Overige informatie
Weergave van mobiele inhoud op het grote scherm
Met deze adapter kunt u video-inhoud van uw desktop of laptop weergeven op elke monitor, projector of HD-tv met een DVI-D-ingang. Op elk apparaat dat is uitgerust met een Mini DisplayPort-uitgang, zorgt deze compacte adapter voor probleemloze conversie. Geniet van films op een home-projector, dupliceer uw desktop voor een uitgebreid werkstation of toon presentaties op school of werk.

Geniet van kristalheldere video
De Dell Mini DisplayPort-naar-DVI (Single Link) adapter ondersteunt een resolutie van tot 1.920 x 1.200 pixels voor heldere, rijke beelden.

Compact dus zeer draagbaar
Deze plug-and-play-adapter is niet groter dan 8 x 2 x 1 inch (L x B x H) en klein genoeg om bij de te hand houden voor onverwachte presentaties voor klanten of een film 's avonds met vrienden. De adapter is aan een kant voorzien van een 20-pins Mini DisplayPort-aansluiting en aan de andere kant van een 24-pins digitale DVI-aansluiting, een standaard die geschikt is voor een groot aantal DVI-D-compatibele beeldschermen, projectoren en HDTV's.
Gewicht
71 gram
Levertijd
Voor 18.00 besteld, volgende werkdag geleverd.