Home     Corsair Voyager Air™ 2 Mobile Wireless Storage 1TB Micro-USB 2.5 inch
Corsair Voyager Air™ 2 Mobile Wireless Storage 1TB Micro-USB 2.5 inch

Corsair Voyager Air™ 2 Mobile Wireless Storage 1TB Micro-USB 2.5 inch


1.000GB, USB 3.0, WLAN


€ 171.34

Artikelcode: CCAALC00

Corsair Voyager Air™ 2 Mobile Wireless Storage 1TB Micro-USB  2.5 inch


  • Productinformatie

Voyager Air 2 is een mobiele draadloze harde schijf dat geoptimaliseerd is voor mobiliteit. Het laat je genieten van al je video's, muziek en foto's waar je ook heen gaat, zonder dat je last heb van beperkte opslag op je tablet of smartphone. Het is een geweldige keuze als je krachtige opslag en streaming features van de Voyager Air wilt maar geen bekabelde verbinding in je thuis netwerk.

De Voyager Air 2 heeft een geïntegreerde WLAN verbinding en een oplaadbare batterij met verlengde levensduur voor meer mobiliteit. Je kan hem verbinden met je tablet of smartphone en gebruik de gratis Voyager Air app om toegang te krijgen tot je bibliotheek van video's, muziek en foto's. Wanneer je mobiele productiviteit apps gebruikt kan je ook documenten downloaden en bewerken. De Voyager Air app werkt met iPad, iPhone, iPod Touch en de meeste Android smartphones en tablets. Ook kan je verbinding maken vanaf je computer of notebook door een willekeurige webbrowser te gebruiken.

Voyager Air 2 ondersteund meerdere verbindingen, en kan 720p high definition video streamen naar vijf apparaten te gelijk. De batterij gaat tot zeven uur van video streaming mee voordat hij weer opgeladen moet worden.
De Voyager Air 2 kan ook gebruikt worden in een draadloos thuis netwerk of wireless hotspot om internet toegang te delen met je mobiele apparaten.
Leverbaar in 3-5 werkdagen.