Home     Western Digital My Cloud EX2100, 4 TB, NAS
Western Digital My Cloud EX2100, 4 TB, NAS

Western Digital My Cloud EX2100, 4 TB, NAS


zwart, WDBWAZ0040JBK, USB 3.0, RAID


€ 491.26

Artikelcode: WWAHLW08

Western Digital My Cloud EX2100, 4 TB, NAS


  • Productinformatie

De WD® My Cloud EX2100 is een NAS met twee WD Red-harde schijven met hoge prestaties voor thuis of een klein kantoor.
De WD My Cloud EX2100 is vanaf de basis ontworpen met de kwaliteit en betrouwbaarheid die u gewend bent van WD. Het apparaat biedt een robuuste volledig metalen behuizing, meerdere RAID-volumes, eenvoudige schijfinstallatie en een volledig pakket aan apps waarmee u de kracht en flexibiliteit hebt om uw NAS-functies uit te breiden.

U bent altijd verbonden met uw persoonlijke cloud. Bespaar waardevolle ruimte op uw mobiele apparaten met eenvoudige directe uploads van foto's en video's naar uw persoonlijke cloud en krijg vervolgens veilig toegang en deel herinneringen overal. Met deze app blijft uw pc of Mac verbonden met uw persoonlijke cloud, waar u zich ook bevindt. In de toepassing kunt u eenvoudig slepen en neerzetten om uw bestanden over te dragen, uw bestanden beheren en links naar specifieke bestanden of mappen delen via e-mail.

Beheer opslagruimte over lange afstanden en draag gegevens over via LAN's, WAN's of het internet door een Storage Area Network (SAN) te maken. Met My Cloud EX2100 kunt u iSCSI Targets maken en beheren, net als bij een lokale harde schijf die u via een netwerk en niet lokaal benadert. Het iSCSI Target wordt beschermd door de onderliggende RAID-structuur van de My Cloud server.

Haal uw voordeel uit gecentraliseerd accountbeheer om de overhead en IT-uitgaven te verminderen. Voeg My Cloud EX2100 toe aan uw Active Directory (AD)-server voor eenvoudiger en gecentraliseerd beheer en eenvoudige toegang voor medewerkers met één reeks domeinaccounts. Medewerkers kunnen één account gebruiken om eenvoudig toegang te krijgen tot verschillende services.
Op werkdagen voor 12.00 uur besteld, morgen in huis.