Home     Wacom Cintiq 21.5HD touch, Grafisch tableau
Wacom Cintiq 21.5HD touch, Grafisch tableau

Wacom Cintiq 21.5HD touch, Grafisch tableau


antraciet, USB 2.0


€ 2209.34

Artikelcode: CWUG#W98

Wacom Cintiq 21.5HD touch, Grafisch tableau


  • Productinformatie

De DTH-2242 stelt leraren en publieke sprekers in corporate omgevingen, trainingen en board rooms in staat om tijdens een presentatie altijd het publiek aan te kijken. Een veel intiemer en interactiever gevoel bij het publiek is het resultaat. Sprekers kunnen de input van het publiek ook direct integreren door handgeschreven aantekeningen en tekeningen aan het materiaal toe te voegen. Standaard en aangepaste touch-bewegingen maken navigeren in de presentatie snel en natuurlijk.
In de zorg betekent dit dat artsen in ziekenhuizen en medisch centra, oogartsen en tandartsen die met elektronische dossiers werken effectiever communiceren met hun patiënten. Tijdens gesprekken met patiënten kunnen zorgspecialisten snel aantekeningen of tekeningen maken om hun uitleg meer impact te geven of begrijpelijker te maken. Door dossiers scrollen en afbeeldingen inzoomen is ontzettend gemakkelijk met de multi-finger touch-mogelijkheid.
De mogelijkheden van de DTH-2242 maken het een ideaal hulpmiddel voor de educatiesector. Tevens levert het voordelen op voor publieke sprekers en de zorgsector. De combinatie van pen en multi-finger touch-mogelijkheden biedt voordelen in de workflow en visuele communicatie. Het toevoegen van notities en tekeningen met de pen is makkelijk en intuïtief.
Leverbaar in 3-5 werkdagen.