Home     Synology RS-814RP+, NAS
Synology RS-814RP+, NAS

Synology RS-814RP+, NAS


zwart, USB 3.0, eSATA, RAID, 1U-Rackmount


€ 1155.67

Artikelcode: SWT3LNL016

Synology RS-814RP+, NAS


  • Productinformatie

De Synology® RackStation RS814+ garandeert hoge prestaties en een schaalbare en complete netwerkopslag oplossing die tegemoet komt aan de behoefte van kmo's aan efficiënte en gecentraliseerde gegevensbeveiliging, eenvoudig gegevensbeheer, snel uitbreidbare opslagcapaciteit, snelle installatie en efficiënt beheer.

De krachtige 1U-rackgemonteerde NAS-server van Synology werd recent bijgewerkt. De Synology RS814+ met vier gigabit LAN's en geactiveerde Link Aggregation levert een buitengewone leessnelheid van 330MB/s in RAID 5-configuratie in een Windows®-omgeving en een schrijfsnelheid van 196MB/s. Met twee keer meer RAM dan zijn voorganger biedt Synology RS814+ topprestaties in multitasking die uw gegevens intensieve toepassingen van een opslagsysteem vereisen. Met twee USB 3.0-poorten zorgt RS814+ voor een nog snellere externe gegevensopslag.

Met iSCI-ondersteuning in DSM biedt RS814+ naadloze opslagoplossingen voor virtualisatie omgevingen, zoals VMware, Citrix en Hyper-V. Met VMware vSphere®5 en VAAI-integratie zorgt RS814+ voor de verlichting van specifieke opslaghandelingen en optimalisering van het computervermogen voor ongeëvenaarde prestaties en efficiëntie in VMware-omgevingen. Dit is het ideale alternatief voor zakelijke SAN-oplossingen. Als betaalbare en kostefficiënte oplossing laat iSCSI gebruikers in kmo's toe om de opslag in datacenteropslag arrays te consolideren. De hosts krijgen de indruk dat ze verbonden zijn met lokale schijven.
Leverbaar in 6-10 werkdagen.