Home     Synology RS-2414RP+, NAS
Synology RS-2414RP+, NAS

Synology RS-2414RP+, NAS


zwart, 4x LAN, USB 3.0, RAID, 2U-Rackmount


€ 2027.11

Artikelcode: SWT3LNL010

Synology RS-2414RP+, NAS


  • Productinformatie

De Synology® RackStation RS2414RP+ garandeert hoge prestaties en een schaalbare en complete netwerkopslagoplossing die tegemoet komt aan de behoeften van ondernemingen aan een efficiënte en gecentraliseerde gegevensbeveiliging, eenvoudig gegevensbeheer, snelle uitbreidbare opslagcapaciteit, snelle installatie en efficiënt beheer.

Met link aggregation ingeschakeld, haalt Synology RS2414RP+ een gemiddelde leessnelheid van 339,63 MB/sec in RAID 5-configuratie in een Windows®-omgeving, en een schrijfsnelheid van 209,14 MB/sec. Synology RS2414RP+ levert de topprestaties die uw data-intensieve toepassingen vereisen voor opslag en biedt u tevens de mogelijkheid om uw opslagcapaciteit uit te breiden.

Naast superieure prestaties is de RS2414RP+ gebouwd op betrouwbaarheid. Vier LAN-poorten bieden redundantie voor onverwachte hardware storingen, en uitneembare harde schijven helpen uitvaltijden beperken bij vervanging van schijven. Bovendien elimineert de passieve koeltechnologie de noodzaak van een speciale koelventilator voor de processor. Bij een ventilatorstoring activeert het ingebouwde redundantiesysteem de functionele ventilator(en) voor een betere ventilatie.

Ononderbroken beschikbaarheid is een cruciale doelstelling voor alle bedrijven, maar wereldwijd zijn heel wat bedrijven niet voorbereid op een ramp. Synology High Availability (SHA) garandeert een naadloze overdracht tussen geclusterde servers in geval van een serverstoring met minimale impact voor toepassingen om het risico op onverwachte onderbrekingen en dure uitvaltijden te beperken.
Leverbaar in 6-10 werkdagen.