Home     Synology DX-513, NAS
Synology DX-513, NAS

Synology DX-513, NAS


zwart, Uitbreidingsunit, eSATA, Retail


€ 437.42

Artikelcode: SWT3LNLK

Synology DX-513, NAS


  • Productinformatie

De Synology® DX513 biedt een pasklare oplossing voor volume-uitbreiding en gegevensback-up voor bepaalde Synology DiskStation-modellen. De DX513 breidt de opslagcapaciteit van DiskStation naadloos uit met 5 extra harde schijven door rechtstreekse aansluiting op een uitbreidingskabel.

Wanneer de maximale capaciteit van de harde schijven van Synology DiskStation is bereikt, biedt de DX513 van Synology een eenvoudige oplossing om de capaciteit uit te breiden met 5 extra harde schijven. Het RAID-volume op de Synology DiskStation kan direct worden uitgebreid zonder de bestaande harde schijven te formatteren, zodat Synology DiskStation kan blijven werken terwijl de capaciteit wordt uitgebreid. Synology DX513 kan als een dedicated lokale back-upoplossing voor Synology DiskStation worden gebruikt. Als afzonderlijk volume biedt de Synology DX513 een ideale back-upoplossing voor de lokale harde schijven bij systeemfouten.

De Synology DX513 wordt op het Synology DiskStation aangesloten door middel van een uitbreidingskabel met aangepaste aansluitingen aan beide uiteinden voor een betrouwbare verbinding en vlotte verwerking. De 3.0 Gb/sec verbindingssnelheid laat toe om de harde schijven in het aangesloten Synology DX513 op dezelfde wijze te gebruiken als de interne harde schijven van Synology DiskStation
Leverbaar in 6-10 werkdagen.