Home     Synology DS-713+, NAS
Synology DS-713+, NAS

Synology DS-713+, NAS


zwart, Dual LAN, USB 3.0, eSATA, RAID


€ 431.49

Artikelcode: SWT3LNLS

Synology DS-713+, NAS


  • Productinformatie

De steeds groeiende behoeften van uw onderneming bijhouden, kan een hele uitdaging zijn. Zet alvast een stap vooruit met Synology® DiskStation DS713+ en zijn krachtige rechtlijnige benadering van gegevensbeheer en beveiliging. U kunt wanneer u wilt moeiteloos de capaciteit uitbreiden door een uitbreidingseenheid toe te voegen.

Met dual core CPU en Link Aggregation sluit Synology DS713+ aan bij de snelheid van uw onderneming met een lees/schrijfsnelheid van respectievelijk 202,3 MB/sec en 135,84 MB/sec en een RAID1-configuratie in een Windows-omgeving. Voor back-up's op externe harde schrijven gaan SuperSpeed USB 3.0-poorten tien keer sneller dan hun voorgangers. Ondersteuning van Dual-LAN storingsbeheer en snel verwisselbare schijven garanderen een ononderbroken service tijdens het vervangen van stations of onverwacht uitvallen van het LAN.

Om uw kritieke bedrijfsgegevens te beschermen kan de DS713+ een gecentraliseerd back-updoel worden door via een breed gamma van opties gefragmenteerde en ongestructureerde gegevens op uw netwerk samen te brengen. Pc-gebruikers kunnen met Data Replicator van Synology back-up's maken op de DS713+. DS713 ondersteunt bovendien Apple Time Machine van Mac OS X. Met de eigen back-upwizard van Synology kunnen gegevens - optioneel via een gecodeerde verbinding - naar een ander Synology NAS of een andere rsync server worden weggeschreven of via USB 3.0 of eSATA op een externe harde schijf worden opgeslagen. De wizard kan ook een back-up maken van uw gegevens op de cloud, onder meer op Amazon® S3 en STRATO HiDrive.
Op werkdagen voor 12.00 uur besteld, morgen in huis.