Home     Synology DS-414j, NAS
Synology DS-414j, NAS

Synology DS-414j, NAS


zwart, USB 3.0, RAID


€ 299.11

Artikelcode: SWT3LNL018

Synology DS-414j, NAS


  • Productinformatie

De Synology® DiskStation DS414j is een voordelige 4-sleufs NAS die speciaal is ontworpen voor kleine bedrijven en thuisgebruikers voor efficiënt beheer, beveiliging en delen van gegevens. Uitgerust met vele invoegtoepassingen is de DS414j uw all-in-one netwerkopslagserver voor plezier en productiviteit.

Als herinterpretatie van Synology's oudste industrieel ontwerp beschikt de DS414j over de modernste opslagtechnologie en komt hij tegemoet aan alle behoeften van kantoor- en thuisgebruikers. Als de eerste Synology j-serie met dual core CPU en SuperSpeed USB biedt DS414j baanbrekende prestaties in zijn klasse: een gemiddelde leessnelheid van 112,28 MB/sec in een Windows®-omgeving en een schrijfsnelheid van 80,38 MB/sec. De ingebouwde drijvende-kommaconstante verbetert de algemene prestaties van de hoofd-CPU en in het bijzonder van de verwerking van miniaturen waardoor het bekijken van foto's een compleet nieuwe ervaring wordt. De Synology DS414j is uitgerust met een encryption engine die de CPU ontlast van de coderingsberekening en zo bestandsoverdrachtssnelheden van DiskStation verbetert. DS414j is uitgerust met het veelbekroonde besturingssysteem DSM van Synology en maakt gebruik van het ruime aanbod van beschikbare toepassingen in DSM Package Center.

Met de mobiele toepassingen van Synology geniet u ook onderweg van uw uitgebreide multimediabibliotheek en hebt u toegang tot uw persoonlijke albums, muziek en videocollecties op uw DS414j. DS photo+, DS audio en DS video zijn beschikbaar voor iOS-, Android- en Windows Phone-platformen en maken gebruik van uw Photo Station, Audio Station en Video Station zodat u meteen toegang hebt tot terabytes aan gegevens. Bovendien kunt u met DS download uw downloadtaken op afstand beheren en bewaken en hebt u met DS file rechtstreeks toegang tot de inhoud op uw DS414j.
Leverbaar binnen 2 werkdagen.