Home     Synology DS-414, NAS
Synology DS-414, NAS

Synology DS-414, NAS


Zwart, Dual LAN, USB 3.0, RAID


€ 397.97

Artikelcode: SWT3LNL005

Synology DS-414, NAS


  • Productinformatie

De Synology® DiskStation DS414 is een veelzijdige 4-sleufs NAS die speciaal is ontworpen voor groeiende bedrijven voor efficiënt beheer, beveiliging en delen van gegevens. Uitgerust met uitgebreide kantoortoepassingen verbetert DS414 de werkefficiëntie en gegevensbeveiliging met complete back-upoplossingen.

Met de genereuze hardware specificaties zet Synology DS414 een grote stap voorwaarts. Uitgerust met ingebouwde Floating-Point-eenheid in de CPU, 1GB RAM, dual LAN, SuperSpeed USB 3.0 en innovatieve gereedschaploze harde schijflades is de DS414 vandaag een van de beste 4-bay NAS-apparaten op de markt is. De ingebouwde Floating-Pointeenheid verbetert de globale prestaties van de hoofd-CPU en garandeert een hoge productiviteit. Met twee keer meer RAM dan zijn voorganger illustreert de DS414 een verrassende boost in multitaskingverrichtingen. Met Link Aggregation levert de DS414 een schrijfsnelheid van meer dan 135.63 MB/sec en leessnelheid van 207.07 MB/sec in RAID 5-configuraties in een Windows-omgeving.

De DS414 is ontwikkeld met het oog op het herstelmechanisme en uitgerust met een dual LAN failover-ondersteuning voor continue netwerkservice bij LAN-storingen. Daarnaast zorgt het uitneembare design voor eenvoudige vervanging van harde schijven. De DS414 is ontwikkeld met het oog op eenvoudige en moeiteloze installatie van harde schijven en bevat de nieuwe gereedschaploze harde-schijflades waarmee gebruikers 3.5" harde schijven zonder schroevendraaier kunnen bevestigen. Met twee SuperSpeed USB 3.0-interfaces aan de achterkant en een USB 2.0-interface op het voorpaneel wordt de toegang tot externe opslag snel en gemakkelijk gemaakt.
Op werkdagen voor 12.00 uur besteld, morgen in huis.