Home     Synology DS-414 Slim, NAS
Synology DS-414 Slim, NAS

Synology DS-414 Slim, NAS


zwart, Dual LAN, USB 3.0, RAID


€ 275.76

Artikelcode: SWT3LNL021

Synology DS-414 Slim, NAS


  • Productinformatie

De Synology® DiskStation DS414slim is ontwikkeld voor meer plezier en veiligheid tegen zo weinig mogelijk ruimte. Zijn compacte behuizing beschikt over alle mogelijke functies in Synology DiskStation Manager: multimedia-entertainment, delen over meerdere platformen, uitgebreide back-upoplossingen enzovoort.

De Synology DS414slim is klein van vorm, maar groot in prestaties. De nieuwe uitgave van dit populaire slanke model wordt geleverd met dual LAN voor storingsbeheer en Link Aggregation-ondersteuning, en twee USB 3.0-poorten voor hogere overdrachtsnelheden tussen externe opslagapparaten. Een lees- en schrijfsnelheid van respectievelijk meer dan 110,91 MB/s en 54,53 MB/s garanderen dat de DS414slim flink boven de verwachtingen van een kleine thuis-NAS presteert. Met de gloednieuwe uitneembare ventilatormodule vervangt men moeiteloos de ventilator en harde schijven kunnen dankzij inklikbare schijflades in no-time worden geplaatst. DS414slim is uitgerust met het veelbekroonde besturingssysteem DiskStation Manager (DSM) van Synology en maakt optimaal gebruik van het ruime aanbod van beschikbare toepassingen in DSM Package Center.

Met DS414slim kunt u eenvoudig uw multimedia-inhoud beheren en delen over Windows-, Mac- en Linux-platformen. Dankzij het intuïtieve ontwerp van Photo Station kunt u moeiteloos foto's in aangepaste categorieën en slimme albums onderbrengen en blogs posten en met enkele muiskliks koppelen aan sociale netwerkwebsites zoals Facebook, Twitter, Plurk en Picasa. Audio Station is uitgerust met een ingebouwde invoegtoepassing voor songteksten, internetradio en ondersteuning voor DLNA®, AirPlay® en Bluetooth-luidsprekers voor een hoogwaardige afspeelkwaliteit. Met Video Station kunt u online films en tv-shows bekijken en uw favoriete programma's opnemen met DVB-T-, DVB-S- en DTMB-tuners.
Op werkdagen voor 12.00 uur besteld, morgen in huis.