Home     Seagate Wireless Plus, 1 TB, STCK1000200 2.5 inch
Seagate Wireless Plus, 1 TB, STCK1000200 2.5 inch

Seagate Wireless Plus, 1 TB, STCK1000200 2.5 inch


1.000GB, Micro-USB 3.0, WLAN


€ 179.81

Artikelcode: SCAAUSLI

Seagate Wireless Plus, 1 TB, STCK1000200  2.5 inch


  • Productinformatie

Met Seagate® Wireless Plus, kunt u genieten van uw media en toegang tot uw bestanden zonder kabels of internet. Dit mobiele opslagapparaat zendt zijn eigen WiFi-netwerk uit, zodat u draadloos uw media en bestanden streamen naar je tablet of smartphone onderweg.
De gratis Seagate Media app voor iOS en Android® maakt het gemakkelijk om te navigeren en te genieten van uw bestanden waar u ook heen gaat. Vergeet het maken van keuzes van bestanden die u mee wilt nemen om op uw tablet of smartphone te zetten voor een reis. Breng het allemaal mee! Wireless Plus heeft 1TB ingebouwde opslag, wat betekent dat u maximaal 500 films of duizenden liedjes, foto's en documenten kan opslaan.
Gewoon slepen en neerzetten gebruiken om bestanden draadloos te laden vanaf uw pc en Mac of gebruik de USB 3.0-adapter om bestanden over WiFi N. te laden. Wireless Plus maakt het mogelijk tot acht tablets en smartphones te connecteren en tegelijk bestanden af te spelen of op te slaan. Laat het in uw zak, zet het op de tafel, plaats het overal in de auto. Met een bereik van maximaal 50 meter zult u nooit de kabel missen om bij uw opslag te komen. Beste van dit allemaal, door het creëren van zijn eigen draadloos netwerk, heeft u geen data-abonnement nodig.
Leverbaar in 3-5 werkdagen.