Home     QNAP QG-103N Genie 7-1 mobile NAS, USB 3.0, 3000mAh batterij
QNAP QG-103N Genie 7-1 mobile NAS, USB 3.0, 3000mAh batterij

QNAP QG-103N Genie 7-1 mobile NAS, USB 3.0, 3000mAh batterij


1 x RJ-45, 11 Mbit/s, 54 Mbit/s, 150 Mbit/s


€ 129.11

Artikelcode: WRT3LQZ02

QNAP QG-103N Genie 7-1 mobile NAS, USB 3.0, 3000mAh batterij


  • Productinformatie

QGenie is een energiebank die uw mobiele apparaten kan opladen kan, in combinatie met een mobiele NAS-functie voor het centraal opslaan van uw foto's, muziek en bestanden. Met QGenie kunt u een persoonlijke cloud bouwen voor gemakkelijke toegang op afstand en het delen van bestanden onderweg. Met QGenie kunt u ook eenvoudig een back-up maken van uw telefoonboek vanaf mobiele apparaten, internettoegang delen als draadloos toegangspunt (Access Point - AP), en is ideaal als mediacentrum voor in uw auto voor het streamen van muziek naar een autoradio vanaf een Bluetooth-mobiele telefoon en het afspelen van verschillende mediaformaten op verschillende mobiele apparaten, zodat u er ook buitenshuis van kunt blijven genieten.

Met een capaciteit van 3000mAh kan QGenie fungeren als energiebank voor het opladen van uw mobiele apparaten via een USB-verbinding met een uitzonderlijke omzettingssnelheid tot 90%. Een volledig opgeladen QGenie kan ongeveer 1,5 keer de accucapaciteit leveren van een gemiddelde smartphone, 2 keer die van een MP4-speler, en in minder dan 2 uur kunnen deze apparaten volledig opgeladen worden.

QGenie zorgt voor een probleemloze, 3-staps oplossing voor back-up van contactpersonen op uw mobiele apparaten, en om ze te herstellen op elk gewenst moment met behulp van de Qfile mobiele app. Met geplande back-up hoeft u zich geen zorgen te maken over het verliezen van uw belangrijke contactpersonen wanneer uw telefoon het begeeft of zoekraakt. QGenie maakt het ook mogelijk de contactpersonen te herstellen tussen Android en iOS-apparaten, waardoor het ideaal is voor mensen die over meerdere telefoons beschikken of wanneer ze overstappen naar een nieuwe.
Op werkdagen voor 12.00 uur besteld, morgen in huis.