Home     Creative Sound Blaster Tactic3D Sigma Gaming headset
Creative Sound Blaster Tactic3D Sigma Gaming headset

Creative Sound Blaster Tactic3D Sigma Gaming headset


Zwart


€ 57.35

Artikelcode: CKKH#CF2

Creative Sound Blaster Tactic3D Sigma Gaming headset


  • Productinformatie

Volledig opgaan in geweldig 3D-geluid met SBX Pro Studio Technology.

Geniet van de nieuwe norm voor 3D-geluid met hoge resolutie in games met de Dual Mode Sound Blaster Tactic3D Sigma gaming headset. Luidsprekerdrives van 50 mm met hoge resolutie laten u elke nuance, zoals voetstappen of het doorladen van een wapen, met verbluffende helderheid horen en de ruimtelijke geluidstechnologieën van SBX Pro Studio Surround plaatsen u midden in de actie. Met de aanraakschermsoftware en TacticProfile kunt u uw favoriete instellingen, waaronder SBX Pro Studio Surround voor surroundgeluid voor hoofdtelefoons dat u volledig omringt en VoiceFX-stemvervormingstechnologie, opslaan en delen. Dankzij het Dual Mode-design kunt u de headset op uw pc of Mac aansluiten via de standaardministekkers of de Dual Mode-adapter voor USB-poorten gebruiken en genieten van de sensationele ervaring van SBX Pro Studio.
  • Dual Mode- Analoog of USB, dat mag u bepalen! Gebruik de ministekkers van 3,5 mm om de headset rechtstreeks aan te sluiten op uw Sound Blaster-geluidssysteem, geluidskaart of MP3-speler of gebruik de SBX Pro Studio Dual Mode USB-adapter om de headset op een USB-poort van uw pc of Mac aan te sluiten.
  • SBX Pro Studio Surround-geluid plaatst u midden in de actie. Geluiden komen van overal: voor, achter, onder en boven. Alleen SBX Pro Studio Surround levert VOLLEDIG 3D-surroundgeluid voor verbluffende 3D-surroundeffecten.
  • Luidsprekerdrivers van 50 mm met hoge resolutie laten u genieten van nuances die u nog nooit eerder hebt gehoord en zorgen voor een optimale gamingervaring
  • Met de aanpasbare TacticControl-driverinterface met Live!Touch voor aanraakschermbediening in Windows 7-besturingssystemen hebt u volledige controle over elk detail van de SBX Pro Studio-audiosuite. Tevens hebt u toegang tot een speciale grafische equalizer en VoiceFX-besturingselementen.

Leverbaar binnen 2 werkdagen.